Webinar – Snakker Gud til meg?

Et webinar om ditt og mitt trosspråk

Den 2. februar 2021 inviterte NaMu Norge inviterte til et åpent webinar om trosspråk. Her stilte vi spørsmålet Snakker Gud til meg?, eller kanskje snarere spurte vi hvordan hører den enkelte av oss når Gud snakker til oss på ulike måter?

 

Se webinaret her (https://youtu.be/K3E3rvu24dI):

Lytt til podcast med webinaret her: https://anchor.fm/namu-norge

NaMus podcast er også tilgjengelig på de fleste andre platformer som f.eks. Spotify, Itunes eller Google Podcasts.

 

Presentasjon og foredragsnotater kan fra undervisningen i webinaret kan lastes ned her:

https://namunorge.no/kurs-og-seminar-foredragsnotater/

 

Del webinaret via Facebook:

https://www.facebook.com/NaturligMenighetsutvikling/posts/3870114649685709?notif_id=1612546468885442&notif_t=page_post_reaction&ref=notif

 

 

Begrepet trosspråk er nok nytt for noen, men kanskje har du hørt at vi har ulike kjærlighetsspråk. Slik er det også med troen, og hvordan vi hører og snakker med Gud. Vi er forskjellige. Vi erfarer Guds nærhet ulikt. Noe av de som har oppdaget trosspråkenes betydning i eget og andres liv vil dele av sine erfaringer i webinaret. Noen får virkelig en «Eureka» oppdagelse når det får høre om og får innsikt i disse erfaringene. Derfor er vi sikker på at dette webinaret kan bli til glede for mange.

 

Bidragsyterne i webinaret

Stine Karin Sæle (Nordhordland) har ledet kurs og vært interessert i temaet over flere år og har erfaring fra arbeidet med trosspråk blant annet i fra F2 i Oslo, Meland og Knarvik menigheter (Dnk) og Disippel Bergen (UIO). Stine Karin leder webinaret.
Ommund Rolfsen (Evenskjer) er menighetsveileder og sosiolog. Han har i mange år holdt Trosspråkkurs rundt om i Norge. Han vil dele av sin innsikt i dette.

Kjetil Sigerseth (Molde) er nasjonal leder i Naturlig menighetsutvikling og forfatter av boken Engasjert trosliv – Mitt, ditt og menighetens trosspråk.

 

 

Vi er også glade for å ha med oss to gjester som vil dele om sine møter med trosspråkene:

Astri Seljåsen Torp (Lillesand) er pastor og menighetsplanter i Misjonskirken.
Frode Magnar Andersen (Nøtterøy) er sokneprest i Horten (Den norske kirke).

 

 

 

Ressurslitteratur

Boken/heftet Engasjert trosliv – Mitt, ditt og menighetens trosspråk er en norsk bok som går direkte inn på temaet som tas opp i webinaret. Den norske boken er basert på norske erfaringer med innholdet i Christian A. Schwarz bok The 3 Colors of Your Spirituality. Begge bøkene er tilgjengelig i vår nettbokhandel.
Dette skriver biskop Anne Lise Ådnøy (Stavanger) om boken Engasjert trosliv:

«Heftet om trosspråk er enkelt og forbilledlig som undervisning og til inspirasjon både for den enkelte og for fellesskapet. Jeg har hatt nytte og glede av denne måten å framstille mangfold og enhet på.»

 

Aktuelle kurs

Nettkurs – Hva er mitt trosspråk?

https://namunorge.no/trossprakkurs-i-sandnes-april/