Kampanjetilbud og anbefaling!

Biskop Anne Lise Ådnøy

«Heftet om trosspråk er enkelt og forbilledlig som undervisning og til inspirasjon både for den enkelte og for fellesskapet. Jeg har hatt nytte og glede av denne måten å framstille mangfold og enhet på.»

Biskop Anne Lise Ådnøy (Stavanger)

 

 

 

 

Vi har kampanjetilbud på boken Engasjert trosliv ut februar!

Les mer og bestill boken her: Engasjert trosliv – Mitt, ditt og menighetens trosspråk

Kjøp nå: 150,- kroner (ordinært 198,-)*

*) Med boken Engasjert trosliv følger også et adgangstegn til å ta en trosspråktest på nett (verdi for adgangstegnet 160,- kr.)

 

 

 

 

Litt om boken

Realiteten i dag er at troen blant Guds folk ikke gir kirken, og hver enkelt av oss som utgjør kirken, den trygghet og kraft som den kunne og skulle. Sekularisering, frykt og stagnasjon får prege kirken i for stor grad. Derfor er det så viktig at vi kan finne tilbake.
Erfaring over flere år med utviklingsarbeid i norske kirker har vist oss at innholdet i denne boka er ett av de svarene vi trenger. Et praktisk og konkret hjelpemiddel mellom to permer. Et redskap som kan bli til forvandling for deg, for gruppen din, og for kirken der du hører til.
Om du ikke helt vet hva som menes med trosspråk, har du mye å glede deg til. Om du kjenner til dette fra før, har du mulighet til å gå noen steg videre, og ta med deg menneskene du har rundt deg på denne veien. Guds velsignelse på reisen!

 

 

Kjetil Sigerseth

Litt om forfatteren

Kjetil Sigerseth er nasjonal leder i NaMu Norge. Han er pedagog (cand.ed.) og har hele livet vært engasjert i kirkelig arbeid, lengst som daglig leder i Molde domkirke.
Hans hovedoppgave om Den lærende menighet ble starten på et livslangt engasjement innen menighetsutvikling. Sigerseth er menighetsveileder og coach og har et stort hjerte for Guds mangfoldige kirke. Han gleder seg når folk settes fri og naturlig får vokse i tro og tjeneste.

 

 

 

 

På dette temaet anbefaler vi også: