The 3 Colors of Your Spirituality

Beskrivelse

Dette er ei bok om det personlige troslivet. Christian skriver om ni ulike ”antenner” eller trosspråk: Symbolbasert, rasjonell, læretro, bibeltro, vitnende, asketisk, entusiastisk og mystisk. Han viser hvordan du har fått din antenne til Gud. Boka inneholder en test som hjelper deg til å identifisere din antenne eller trosspråk.
Christian skriver full av entusiasme om Guds godhet, sannhet og skjønnhet og om hvordan Gud kaller deg til å reflektere Hans godhet, sannhet og skjønnhet. Han gir mange inspirerende eksempler på hvordan du kan lære av andres trosliv. Å lære av andre er sunnere enn å krangle om hvilken antenne/trosliv som er best.
Christian er alltid klar på hva han mener, og er like klar på at du har frihet til å vurdere annerledes. Den inneholder også nettbaserte hjelpemidler (Link til videonettstedet Youtube) hvor du kan møte mentorer for alle de ni trosspråkene.

Boka i engelsk utgave er på 192 sider. I tillegg følger Trosspråktesten (norsk) og heftet Troens 3 farger med ved kjøpet av boken. Dette heftet er et norsk sammendrag av boken med et enkelt gruppeopplegg (20 sider). Disse kan også bestilles separat i vår nettbokhandel.

ISBN 1-889638-85-0

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.580 kg

298,00 kr