Ti menigheter med en helt overkommelig kirkevekst

Beskrivelse

Vekst: Ommund Rolfsen og Sten Sørensen presenterer ti menigheter som går bedre enn på mange år. Dette forstyrrer inntrykket som mange har fra media om et menighets-Norge i sakte tilbakegang.

De ti menighetene: Bore menighet på Jæren, Frimisjonen Tromsø, Fredheim forsamling i Sandnes, Teie menighet på Nøtterøy, Arendal Frikirke, Larvik metodistmenighet, Guds Menighet på Vegårshei, Meland menighet nord for Bergen, Kråkstad menighet ved Ski, Pinsekirken Elverum. Enkelte av menighetene har opplevd en brå forandring, de fleste en langsom og jevn utvikling.

Overkommelig: Ommund Rolfsen og Sten Sørensen har valgt ut ti alminnelige menigheter med en helt overkommelig kirkevekst. Det er en vekst i kvalitet, sunnhet og vitalitet som har bidratt til flere frivillige medarbeidere, flere medlemmer i smågrupper, flere nattverdsgjester eller troende døpte og flere gudstjenestedeltakere.

Lettlest: Boka er på 126 sider med fortellinger som inspirerer troen, kommentarer som stimulerer tanken og mange fotos fra menighetene.

Studiebok: Boka er godkjent som studiebok av av Kristelig studieforbund.

 

Mykbind

ISBN 978-82-92691-05-2

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,330 kg

268,00 kr