ABC i Naturlig menighetsutvikling

Beskrivelse

Heftet ABC i Naturlig menighetsutvikling er den enkleste veien til å få et raskt blikk på de grunnleggende prinsippene i NaMu. Heftet gir også en enkel oversikt over de viktigste verktøyene som menigheter over hele verden benytter for å forløse mer av det potensialet menigheten har fått.

Vi håper du får mer ro og mer tro når du leser dette heftet. Mer ro til å være Guds barn og gartner i Guds hage, mer tro på den treenige Gud, på hans løfter, og på det han gjør i din (Guds) menighet.

Dette er den 7. utgaven av ABCen. Erfaringer med utviklingsarbeid i norske menigheter gjennom 20 år, gjør dette til den beste og mest gjennomarbeidede utgaven så langt. Vel verdt å lese.

Heftet kan leses av alle, og vi anbefaler den særlig for alle som er med å svare på menighetsundersøkelsen, har lederansvar, er glad i menigheten, eller som er nysgjerrig på hvordan NaMu kan være til hjelp. Vi kan tilby denne boken til en svært gunstig pris da mesteparten av trykkekostnadene er dekket av gode støttespillere. Det gjør at mange kan få muligheten til å gjøre seg kjent med de viktige bibelske prinsippene som løftes frem.

  • Forfatter Ommund Rolfsen
  • K-vekst forlag | NaMu Norge
  • ISBN 978-82-92691-07-6
  • 7. opplag, første gang utgitt i 1999, kraftig revidert utgave 2018
  • 52 sider, ordinært bokformat (24 x 17 cm), leservennlig utgave

Se utvalgte sider for å få en smakebit på boken: ABC i Naturlig menighetsutvikling – Utvalgte sider (pdf)

Les uttalelser fra flere som har erfaring med NaMu her.

Les også om kurset ABC i Naturlig menighetsutvikling. Ta kontakt om du ønsker at kurset arrangeres i din menighet eller der du bor.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,130 kg
Ny!

Ny!

100,00 kr