The 3 Colors of Your Gifts

Beskrivelse

NB! Oppdatert og revidert utgave (2017) – Engelsk versjon av Nådegavenes 3 farger

Ville du like å bruke nådegavene dine helt og fullt?

Dette er den nyeste utgaven av nådegaveboken og innholdsmessig identisk med den norske boken som du også finner i vår nettbokhandel. Boken inneholder et bokmerke med to adgangstegn til å ta Nådegavetesten på nett (eTest). Boken er godkjent som studiebok av K-stud http://www.k-stud.no/.

ISBN 978-0-9987021-0-0

Vi har også den forrige utgave på engelsk tilgjengelig på lager denne heter The 3 Colors of Ministry. Hovedforskjellen på disse bøkene er at den gamle boken ikke inkluderer adgangstegn til e-testen, men i stedet har testen i papirversjon medfølgende i boken. 

 

Nådegavenes 3 farger

er en internasjonal bestselger som har hjulpet mange, også i Norge, til å oppdage og utvikle nådegaver. Den viser også hvor du trenger å bruke kreftene dine for at tjenesten skal gi mest frukt. Dette er den eneste boka som viser hvordan vi kan bruke nådegaver på en trinitarisk måte Den er basert på de tre dimensjonene i Gud som forfatteren illustrerer med fargene grønn, rød og blå.

 

Ressurser for Naturlig menighetsutvikling

er en bokserie for å hjelpe den enkelte til å ta i bruk prinsippene vi kjenner fra Naturlig menighetsutvikling (NaMu). I løpet av de siste tjue årene har NaMus sterke forpliktelse til å skille fakta fra fiksjon endret menighetsutvikling over hele verden. Alle bøkene i denne serien viser på praktiske måter hvordan energiene som Gud har lagt ned i hver eneste kristen, kan frigjøres. Bøkene inneholder også en test som hjelper leserne til å finne sitt eget utgangspunkt.

 

Christian A. Schwarz

er grunnlegger og president for Natural Church Development International. Han regnes som en av verdens fremste når det gjelder menighetsutvikling og personlig utvikling. Instituttet har arbeidet med over 70 000 menigheter i sytti land, og bøkene hans er utgitt på mer enn førti språk. Christians utgivelser omfatter bestselgeren Naturlig kirkevekst, den teologiske klassikeren Paradigm Shift in the Church, og de mye omtalte bøkene The 3 Colors of Your Leadership og The 3 Colors of Your Spirituality.

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.400 kg

268,00 kr