Nådegavenes 3 farger

Beskrivelse

NB! Oppdatert og revidert utgave (2017)

Ville du like å bruke nådegavene dine helt og fullt?

Nådegavenes 3 farger er en ressurs for Naturlig menighetsutvikling fra K-vekst forlag/NaMu Norge som kan hjelpe deg nettopp med dette. Boken inneholder et bokmerke med to adgangstegn til å ta Nådegavetesten på nett (eTest). Boken er godkjent som studiebok av K-stud http://www.k-stud.no/.

ISBN 978-82-92691-06-9

 

Nådegavenes 3 farger

er en internasjonal bestselger som har hjulpet mange, også i Norge, til å oppdage og utvikle nådegaver. Den viser også hvor du trenger å bruke kreftene dine for at tjenesten skal gi mest frukt. Dette er den eneste boka som viser hvordan vi kan bruke nådegaver på en trinitarisk måte Den er basert på de tre dimensjonene i Gud som forfatteren illustrerer med fargene grønn, rød og blå.

 

Ressurser for Naturlig menighetsutvikling

er en bokserie for å hjelpe den enkelte til å ta i bruk prinsippene vi kjenner fra Naturlig menighetsutvikling (NaMu). I løpet av de siste tjue årene har NaMus sterke forpliktelse til å skille fakta fra fiksjon endret menighetsutvikling over hele verden. Alle bøkene i denne serien viser på praktiske måter hvordan energiene som Gud har lagt ned i hver eneste kristen, kan frigjøres. Bøkene inneholder også en test som hjelper leserne til å finne sitt eget utgangspunkt.

 

Christian A. Schwarz

er grunnlegger og president for Natural Church Development International. Han regnes som en av verdens fremste når det gjelder menighetsutvikling og personlig utvikling. Instituttet har arbeidet med over 70 000 menigheter i sytti land, og bøkene hans er utgitt på mer enn førti språk. Christians utgivelser omfatter bestselgeren Naturlig kirkevekst, den teologiske klassikeren Paradigm Shift in the Church, og de mye omtalte bøkene The 3 Colors of Your Leadership og The 3 Colors of Your Spirituality.

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,400 kg

268,00 kr