Webinar – Nådegavebasert tjeneste

Tirsdag 6. februar kl. 12.00 inviterer NaMu Norge til åpent og gratis webinar om nådegavene våre. Hvordan kan vi forløse mer av det Gud gir ved å ta i bruk gavene i menighetens ulike tjenester?

 

Dette webinaret passer spesielt for menigheter som ønsker å styrke den nådegavebaserte tjenesten. Aril Svartdahl (Pinsebevegelsen), Ommund Rolfsen (Metodistkirken) og Lars Øystein Folkedal (Frikirken) er noen av de som bidrar i webinaret. Webinaret ledes av NaMu-veileder og FA-offiser Margaret Saue Marti.

 

Motta møtelenken til Zoom ved å benytte lenken under og registrere deg på siden du kommer til:

For dere som ikke er kjent med Zoom-møter legger vi også ut en enkel veileder for hvordan du blir med i møtet.

Velkommen til webinar om nådegavene!

Det er forskjellige tilnærminger til nådegavene. De mest brukte i Norge er NaMu sin nådegavetest og Willow Creak sin variant, Hånd i hanske. Den nyeste  boka er Fem toneangivende personer av Bakke, Ellingsen og Nordal.

I dette webinaret vil Aril Svartdahl fortelle om hvor viktig det var for livet og tjenesten å oppdage de nådegavene Gud hadde gitt nettopp ham. Fordi dette var så avgjørende for han, har Lotta og Aril Svartdahl ledet mer enn 100 kurs  (Hånd i hanske/Rett person på rett plass).

Siden 1999 har NaMus test og nådegavebøker blitt lest og brukt av titusenvis. Ommund Rolfsen vil evaluere nådegavetesten og gi praktiske tips til menigheter som vil gjennomføre en nådegaveprosess.

I disse dager gjennomfører Karmøy Frikirke en prosess om nådegavebasert tjeneste. Pastor Lars Øystein Folkedal og representanter fra menigheten hans vil også være med i webinaret.