Webinar – Nådegavebasert tjeneste

I starten av 2024 inviterte NaMu Norge til åpent og gratis webinar om nådegavene våre. Dette webinaret er nå tilgjengelig i opptak. Hvordan kan vi forløse mer av det Gud gir ved å ta i bruk gavene i menighetens ulike tjenester?

Webinaret passer spesielt for menigheter som ønsker å styrke den nådegavebaserte tjenesten. Aril Svartdahl (Pinsebevegelsen), Ommund Rolfsen (Metodistkirken) og Lars Øystein Folkedal (Frikirken) er noen av de som bidrar i webinaret. Webinaret ledes av NaMu-veileder og FA-offiser Margaret Saue Marti. I tillegg er daglig leder i NaMu Norge Kjetil Sigerseth med som tilrettelegger og deler noe rundt de praktiske hjelpemidlene.

Se webinaret her:

Litt mer om webinaret

Det er forskjellige tilnærminger til nådegavene. De mest brukte i Norge er NaMu sin nådegavetest og Willow Creak sin variant, Hånd i hanske. Den nyeste  boka er Fem toneangivende personer av Bakke, Ellingsen og Nordal.

I dette webinaret deler Aril Svartdahl om hvor viktig det var for livet og tjenesten å oppdage de nådegavene Gud hadde gitt nettopp ham. Fordi dette var så avgjørende for han, har Lotta og Aril Svartdahl ledet mer enn 100 kurs  (Hånd i hanske/Rett person på rett plass).

Siden 1999 har NaMus test og nådegavebøker blitt lest og brukt av titusenvis. Ommund Rolfsen evaluerer nådegavetesten og gir praktiske tips til menigheter som vil gjennomføre en nådegaveprosess.

I disse dager gjennomfører Karmøy Frikirke en prosess om nådegavebasert tjeneste. Pastor Lars Øystein Folkedal er med å deler fra erfaringene de så langt har hatt med den lokale prosessen på Karmøy.