Trosspråkkurs – Soria Moria Hotell i Oslo

Det er en begivenhet at at K-stud har valgt ut Trosspråkkurset vårt til å være med som et av kursene blant Årets kurs siste helga i mars. Det gir blant annet kurset en veldig flott ramme, der du som deltaker bare betaler en mindre del av kostnaden for kurs og hotellweekend med full pensjon. Uansett hvor du bor i Norge vil du som kursdeltaker få reisen din til Oslo dekket av K-stud.

 

Tid og sted

24. – 26. mars 2023 – Soria Moria hotell- og konferansesenter ovenfor Holmenkollen i Oslo

 

Målgruppe

Dette kurset er for deg som ønsker å lære om hvordan vi mennesker erfarer Gud forskjellig, og oppdage eget, andres og menighetens trosspråk.

 

Kursomtale

Dette kurset er for deg som ønsker å lære om hvordan vi mennesker erfarer Gud forskjellig, og oppdage eget, andres og menighetens trosspråk. Når erfarer du at Gud er nærmest? Hvilke trosspråk er mest naturlig for deg å bruke? Hva med vennene dine eller andre i sammenhengen din? I tillegg til å bli bedre kjent med deg selv, vil du i kurset få bedre kjennskap til trosspråk som er mer fremmede for deg, men som andre har som sine primære trosspråk. Du vil også lære hvordan du kan lede gruppa de gjennom en trosspråkreise. Kurset vil inneholde undervisning, kurshefte, en trosspråktest og samtaler i smågrupper som hjelper oss alle til bedre å forstå, oppdage og frigjøre de trosspråk Gud har lagt ned i den enkelte av oss.

 

Kursholdere

Kjetil Sigerseth (Molde) er pedagog og nasjonal leder i Naturlig menighetsutvikling. Han har undervist og lagt til rette for flere ulike trosspråkkurs og har erfart hvor viktig trosspråkene kan være i vekst- og utviklingsprosesser. Kjetil er forfatter av boken Engasjert trosliv – Mitt, ditt og menighetens trosspråk.
Stine Karin Sæle (Nordhordland) har ledet kurs og vært interessert i temaet over flere år. Hun har erfaring fra arbeidet med trosspråk blant annet i fra F2 i Oslo, Meland og Knarvik menigheter (Den norske kirke), KRIK og Disippel Bergen (UIO). Stine Karin har også vært med å utvikle og gjennomføre webinar og e-kurs om trosspråk.
Torbjørn Sæle (Nordhordland) er teolog og sokneprest i Masfjorden. Han har lenge gledet seg over å kunne formidle om trosspråk de ulike stedene han har hatt tjeneste som prest. Han har også vært med å lede e-kurs om trosspråk. Torbjørn har sett hvordan kjennskap til trosspråk kan sette mennesker fri og hvordan trosspråkene bringer en helt ny dimensjon inn i gudstjenesteplanleggingen.

 

Påmelding og egenbetaling

Du melder deg direkte på til ved å sende en e-post til K-stud så snart som mulig og senest innen 20. februar. Du betaler 2 200,- kroner for hele kurset inkludert overnatting, bevertning, kurs, materiell og reise.  
Ved påmelding må du oppgi:
  • Navn, adresse, e-post og tlf/mobilnr.
  • Fødselsår
  • Fakturaadresse
  • Hvilken menighet/organisasjon du tilhører
  • Hvilket kurs du melder deg på
  • Om du har allergier eller ønsker vegetarmat
  • Gi også beskjed om du vil dele rom med noen (hører vi ikke noe, blir du plassert på enkeltrom, og prisen er den samme)

 

K-studs nettside om årets kurs
Kursprogram, Trosspråk 24. – 26. mars 2023