Nye ressurser fra NaMu

NaMu Norge tilbyr mange personlige tester for personlig utvikling (disippelressurser). Blant testene finner vi blant annet nådegavetesten, lederskapstesten og trosspråktesten.

Nå har vi nettopp laget nye demonstrasjonsfilmer, og i løpet av året blir flere nye tester tilgjengelig. Hver enkelt av disse individuelle testene hjelper deg til å forstå mer om ditt utgangspunkt, og å utforske mer av det potensiale Gud har lagt ned i deg. Har du tatt den samme testen tidligere kan du også se hvordan du har vokst, og hva du har fått erfare mer av, siden den gang. De fleste av disse testene er gjort tilgjengelig som e-tester.

Vi har nettopp lagt ut mer informasjon om dette på en egen nettside. Her har vi også lagt ut demonstrasjonsfilmer som hjelper deg til å navigere på nettsiden der du tar disse testene. Noen av spørsmålene du vil få svar på er: Hvordan tar jeg en nådegavetest? Hva er et adgangstegn, og hvordan kan jeg bruke dette? Hvordan kan vi bruke persontestene som en gruppe? Se mer om persontester fra NaMu her:

Persontester

 

Nye demovideoer: