Jubileumskonferansen 2038

2038 – Kirkens framtid i samfunnets framtid. Årets høydepunkt i NaMu-sammenheng blir jubileumskonferansen som finner sted i Oslo i slutten av mai. Meld deg på i dag!

I år kan vi glede oss over at Naturlig menighetsutvikling har stått til tjeneste for landets menigheter i 20 år. Vi ønsker mest av alt å se fremover. I samarbeid med Norges Kristne Råd har vi invitert inn dyktige bidragsgivere for å sette fokus på hva vi her i landet kan forvente når vi løfter blikket og ser 20 år frem i tid.

– Hvor står vi som kirke i dag, og hvilke trender ser vi?
– Hvordan ser samfunnet ut om 20 år?
– Hvordan møter vi som menigheter mennesker og samfunn av 2038?

Du og dine medarbeidere inviteres til en spennende kveld, der vi sammen får se fremover. Er du klar for å møte fremtiden? Vi håper at denne dagen kan hjelpe oss til allerede i dag å bli oppmerksom på de muligheter og de utfordringer som møter oss. Hjertelig velkommen!

Se detaljert program her (pdf-dokument).

Send e-post til NaMu Norge for påmelding så snart som mulig og senest innen 24. mai. Menigheter må gjerne sende felles påmelding med antall og navn på deltakerne. Kr. 100,- pr. deltaker til dekning av mat m.m. Det er bare å sette av mandag 28. mai 2018 kl. 18.00 – 21.30. Vi møtes i Oslo 1. baptistkirke (Hausmannsgate 22).

 

Björn Gusmark og Tin Mörk (bildet) fra Nya sätt att vara kyrka (Fresh Expressions i Sverige) er blant bidragsyterne på konferansen. I tillegg har vi med oss Pål Repstad og Ronald Mayaro Synnes som kan si mye om trendene i tiden og det vi kan ane konturene av fremover. Stine Karin Sæle fra Nordhordland bidrar musikalsk og leder oss i lovsang. 

 

Program og innhold for denne kvelden vil også være opplegget for kirkelederdagen i regi av Norges Kristne Råd tirsdag 29. mai.