Boka får det til å poppe

Bilde 4Grethe Lystad Johnsen, kapellan i Molde domkirke, anbefaler “Ti menigheter med en helt overkommelig kirkevekst”.

Nå har jeg hatt noen inspirerende dager! Min reise sammen med denne boken har vært som å sette en gryte popcorn på komfyren. Det popper i hjertet, og det popper i hodet.

Først av alt får fortellingene meg til å glede meg over at Guds verdensvide kirke er tilstede over hele landet vårt! Videre har det vært utrolig inspirerende å se hvordan NaMu brukes, hvordan NaMu inspirerer og utfordrer til å målrettet jobbe med å rydde hindringer av veien for videre vekst i menighetene våre. Jeg har fått enormt mange gode ideer til det videre arbeidet i Molde domkirke…

Men for at jeg nå ikke skal bli en eksploderende gryte på komfyren, så tar jeg også med meg ordene fra Teie menighet: «Vi er med i verdenes eldste organisasjon – 2000 år gammel, vi har god tid!»

Kjøp boka i nettbutikken