Webinar – Vil du se vekst i din menighet?

Et webinar om menighetsutvikling lokalt.

Ønsker du å se nye mennesker bli med i menigheten der du bor? Drømmer du om å se mer av Gud i fellesskapet? Vil du se at hoder, hjerter og hender i fellesskapet inspireres enda mer av Guds kjærlighet?

Onsdag 14. oktober inviterer NaMu Norge til et åpent og gratis webinar der alle som vil se mer vekst i sin lokale sammenheng er hjertelig velkommen til å delta. I webinaret delte vi de store perspektivene samtidig som vi gav konkrete eksempler på hvordan menighet og lederskap kan arbeide på en overkommelig, men målrettet måte for å få se mer av det vi ønsker å se.

Se webinaret her:


For å se video kan du benytte denne lenken (YouTube og Vimeo):

https://www.youtube.com/watch?v=gt-Xv05cJo0&t=9s)

https://vimeo.com/468495532


For å lytte til innholdet på podcast kan du benytte denne lenken (Spotify og Anchor):

https://open.spotify.com/show/1lWccCJrQQuEPIUyEYvFK5

https://anchor.fm/namu-norge


For å se PowerPoint-presentasjon fra webinaret benytter du denne lenken (pdf-fil):

https://namunorge.no/wp-content/uploads/2020/09/Vil-du-se-vekst-i-din-menighet.pdf


Karen Sofie Aasmyr ledet webinaret og Kjetil Sigerseth underviste. I tillegg ble det delt erfaringer fra to menigheter som begge har over 20-års erfaring med NaMu.

  • Kari Garthus fra Guds Menighet Vegårshei (frimenighet) delte egne erfaringer med lokale utviklingsprosesser på Vegårshei.
  • Jon Lende fra Frøyland og Orstad på Jæren (Den norske kirke) delte noe av sin erfaring med å over tid anvende sunne vekstprinsipper i lokalmenigheten.

Kari Garthus

Jon Lende

Karen Sofie Aasmyr

Karen Sofie Aasmyr

Kjetil Sigerseth


 

Kanskje vet du ikke så mye om menighetsutvikling eller hva NaMu kan bidra med. Da er dette webinaret en god mulighet til å få en liten smak. For alle som er interessert i ta konkrete steg lokalt vil vi også i webinaret presentere noen mulige veivalg videre.

 

Hjertelig velkommen til å se webinaret!


Christian A. Schwarz

«Uansett hvor ille den nåværende situasjonen synes å være, kan menigheten forvente en betydelig økning både i kvalitet og kvantitet. Det er bare en forutsetning for å starte en slik prosess:

– at det finnes en lengsel etter at Gud skal komme tydeligere til uttrykk i menighetens liv.»

Christian A. Schwarz