Vinterens nettkurs i utrustende lederskap

Bli en leder som både leder og utruster!

Nå har vi åpnet påmelding til vinterens nettkurs i utrustende lederskap. Denne gangen inviterer vi til to alternative grupper, torsdager enten på dagtid eller kveldstid.

 

Kursgruppene du kan velge blant

 • Første gruppe med gruppesamtaler på kveldstid kl. 20.00 og oppstart uke 5 (torsdag 2. februar – 9. mars).
 • Andre gruppe med gruppesamtaler på dagtid kl. 14.00 og oppstart i uke 6 (torsdag 9. februar – 16. mars).

 

Påmelding

Meld deg på snarest eller få mer informasjon om kurset ved å sende oss en e-post (post@namunorge.no) eller kontakte Kjetil Sigerseth på tlf. 924 47 755.

Påmeldingsfrist er søndag 29. januar (påmelding snarest mulig, dette er siste frist).

 

Gruppesamlingene

 1. gruppesamling på nett – Sesjon 1: Lederskap som relasjon
 2. gruppesamling på nett – Sesjon 2: Radikalt balansert lederskap
 3. gruppesamling på nett – Sesjon 3: Lederskapets 3 dimensjoner
 4. gruppesamling på nett – Sesjon 4: 12 lederskapstrekk
 5. gruppesamling på nett – Sesjon 5: Lederskapstesten
 6. gruppesamling på nett – Sesjon 6: Utviklingssamtalen

Samlingene skjer ukentlig. Det kan komme endringer for tidspunkt for enkelte av samlingene om dette er mer hensiktsmessig for gruppene.

Utrustrende lederskap – kursbrosjyre, vinteren 2023

 

Erfarne kursholdere og samtalepartnere!

Kursteamet denne gangen er Kjetil Sigerseth (pedagog og daglig leder i NaMu Norge), Runar Liodden (prest i Modum) og Karen Sofie Aasmyr (NaMu-veileder). De ulike kurslederne vil lede hver sine grupper. Flere ledere kan knyttes til ved behov.

 

Noen erfaringer fra tidligere kursdeltakere

 • Etter endt kurs og veiledning har jeg funnet en ny trygghet i meg selv, og oppdaget at prinsippene for utrustende lederskap har gitt god effekt i bedriften jeg arbeider i. (Karethe F. Stormark, psykolog)
 • Gjennom veiledningssamtaler har jeg blitt utfordret og oppmuntret til å ta tak i områder i mitt lederskap som jeg tidligere enten ikke har sett eller som jeg syntes det var vanskelig å gjøre noe med. (Amir Reza Ali Mohammadi, Kristent Fellesskap i Oslo)
 • Lederkurset har endret perspektivet for lederskapet mitt, fra det jeg selv presterer til hvordan jeg kan løfte frem gullet som bor i de jeg er satt til å lede. (Hilde Brevik Grytten, Frelsesarmeen i Bergen)
 • Å regelmessig få snakke med andre om eget lederskap har vært et privilegium. Jeg sitter igjen som en bedre leder. Mer bevisstgjort, ansvarliggjort og myndiggjort. (Runar Gjertsen, rektor Bergen Bibelskole)
 • Lederskapstesten ble en øyeåpner for meg. Det var helt fantastisk å se hvor jeg har styrkene mine og hvor jeg har et større potensiale til å utvikle meg mer. Utviklingssamtalene har hjulpet meg til å se hva som kan forløses og hvordan. (Jorun Godø, pastor Pinsekirka Ålesund)
 • Kurset har gitt meg ei anna forståing av leiarskap og betydninga av å gje kunnskap og ansvar vidare til andre. (Kjetil Stautland, daglig leder Lyngmo Ungdomssenter)
 • Lederskapskurset har gitt meg god innsikt i hvordan jeg best kan utvikle meg som en leder, som gjør nye ledere! (Bjørn Roger Stien, pastor i Namsos frikirke)
 • Kurset i utrustende lederskap overgikk mine forventninger. Det livsnære kurset har gitt meg avgjørende perspektiver på tjenesten og utrustet meg med verktøy til å vokse videre, og viktigst av alt: Utruste nye ledere. (Runar Liodden, prest Modum menighet)
 • Kurset ga meg berikende nye perspektiver og ny forståelse av lederskap. Jeg satte stor pris på dialog rundt erfaringer med de mange flotte deltakerne, og månedlige utviklingssamtaler med dype refleksjoner. (Kristin Stordal, fagkonsulent i Frelsesarmeen)

Se flere erfaringer etter kurset.

 

En leder som utruster nye ledere

Vi har tidligere arrangert et webinar rundt samme tema. Følg lenken under for å få en første introduksjon om Utrustende lederskap, og høre ulike menneskers erfaringer med dette temaet.

En leder som utruster nye ledere (webinaropptak)

En leder som utruster nye ledere (podcast)

 

Frigjør mer av det lederpotensiale Gud har lagt ned i deg!

Kurset i utrustende lederskap fra NaMu Norge har vi nå kjørt siden 2017. Responsen fra kursdeltakerne er overveldende. Kurset er blitt karakterisert som både viktig og nyskapende. Muligheten for å følge kurset hvor du er i landet (fra utlandet også for den del), få god undervisning, reflektere over eget lederskap, og delta i viktige samtaler med kurslederne og de andre deltakerne, samt individuelle samtaler over tid med en veileder, gjør dette til et kurs som virkelig har kraft i seg til å frigjøre og forvandle.

Les mer om vårt kurs i utrustende lederskap her