NaMu Norge - Naturlig Menighetsutvikling

Oppstart på høstens kurs i utrustende lederskap (desentralisert/nettbasert)

Bli en leder som både leder og utruster! Frigjør mer av det lederpotensiale Gud har lagt ned i deg.

Tidsrammen for høstens nettkurs i utrustende lederskap er fastsatt. Gruppesamtalene er lagt til 6 tirsdager i slutten av september og gjennom hele oktober. Første gruppesamtale blir tirsdag 26. september kl. 20.00. Meld deg på eller få mer informasjon om kurset ved å sende oss en e-post eller kontakte Kjetil Sigerseth på tlf. 924 47 755. Påmeldingsfrist er satt til 20. september.

Kurset i utrustende lederskap er et helt nytt kurs fra NaMu Norge som vi har veldig gode erfaringer med fra oppstarten våren 2017. Kurset er blitt karakterisert som både viktig og nyskapende. Muligheten for å følge kurset hvor du er i landet, få god undervisning, delta i viktige samtaler med kurslederne og de andre deltakerne, samt individuelle samtaler med en veileder, gjør dette til et kurs som virkelig har kraft i seg til å frigjøre og forvandle.

Også i denne kursrunden har vi valgt å gi deg som deltaker spesialpris, der vi reduserer prisene med 25%. Til gjengjeld håper vi at du kan være med å bidra med konstruktive tilbakemeldinger om hvordan dette kurset kan bli enda bedre. Se mer om pris, kursopplegg og tidspunkt i invitasjonen som du finner i lenken under.

Dokument: Invitasjon til lederkurs, høsten 2017 (pdf)

Les mer om kurset Utrustende lederskap her.

31. august 2017

Les mer om

Artikler

For veiledere

k-vekst-forveiledere1
Host by ProWP.no | Powered by WordPress