Høstens nettkurs i utrustende lederskap (september 2019)

Bli en leder som både leder og utruster! Frigjør mer av det lederpotensiale Gud har lagt ned i deg.

Nå har vi åpnet påmelding til høstens nettkurs i utrustende lederskap. Vi starter med to grupper i midten av september. Du velger enten mandagsgruppen eller onsdagsgruppen. Gruppesamtalene er lagt til 6 påfølgende uker fra enten mandag 16. eller onsdag 18. september kl. 20.00.

Meld deg på eller få mer informasjon om kurset ved å sende oss en e-post (post@namunorge.no) eller kontakte Kjetil Sigerseth på tlf. 924 47 755. Påmeldingsfrist er 1. september  (20% rabatt for medlemmer og støttemedlemmer, 10 % rabatt ved påmelding innen 15. juni).

Kurset i utrustende lederskap er et relativt nytt kurs fra NaMu Norge som vi har veldig gode erfaringer med fra oppstarten med fire kull i 2017 og 2018. Kurset er blitt karakterisert som både viktig og nyskapende. Muligheten for å følge kurset hvor du er i landet, få god undervisning, delta i viktige samtaler med kurslederne og de andre deltakerne, samt individuelle samtaler med en veileder, gjør dette til et kurs som virkelig har kraft i seg til å frigjøre og forvandle.

Utrustrende lederskap – kursbrosjyre

Les mer om vårt kurs i utrustende lederskap her