NaMu for nysgjerrige

Innføringskurs om Naturlig menighetsutvikling.

 

Hvilke frukter vil kurset gi?

For deg personlig vil kurset gi innsikt i de mest sentrale sidene ved livet i menigheten.

Hvordan kan nye mennesker få del i evangeliet? Hva kjennetegner menigheter som vokser? Hvordan kan vi som medarbeidere og ledere være med å forløse det potensiale som Gud har lagt ned i en hver menighet?

Dette innføringskurset vil også kunne være en start på en forvandling i menigheten din. En sakte forvandling der det som hindrer veksten kan fjernes og det uforløste potensialet kan frigjøres.

 

Hvordan kan jeg få bedre utbytte av kurset?

Nysgjerrighet på hva Gud hver dag vil vise oss et viktig utgangspunkt for å få et rikt utbytte av kurset.

Fellesskap, felles forståelse og felles engasjement er ofte avgjørende når vi ønsker å erfare endring over tid. Derfor kan det være avgjørende at dere kommer flere fra din menighet eller forsamling.

Kursboken Fargelegg din verden er også en viktig kilde for deg til å bli kjent med de sentrale prinsippene som kurset bygger på.

 

Påmelding og betingelser

Kurset er på 12 skoletimer, fordelt på tre kvelder eller på ei helg.

Pris for kurset er 750,- kroner (betales på nett eller vi sender faktura etter påmelding). Kurskontingenten inkluderer boken Fargelegg din verden med Naturlig menighetsutvikling (Christian A. Schwarz), undervisning fra dyktige foredragsholdere, utviklende læringsfelleskap, samt enkel servering.

Støttemedlemmer i NaMu Norge får 10% rabatt på kurs. Les mer om støttemedlemskap.

 

Ta kontakt med NaMu Norge om du ønsker at vi skal sette opp dette kurset i din region.