NaMu Norge - Naturlig Menighetsutvikling

Menighetsprofilen nå også på nett

I april lanserer NaMu Norge Menighetsprofilen på nett. Dette er månedens store nyvinningen for NaMu-arbeidet i Norge. Menigheter som nå vil gjennomføre en menighetsundersøkelse kan nå velge å invitere med deltakerne ved å sende ut en lenke til deltakerne på e-post. Deltakerne kan da gjennomføre undersøkelsen og krysse av for de valgene en opplever beskriver menigheten best. Spørsmålene er de sammen som tidligere, og det er fortsatt mulig å benytte papirskjema for de som måtte ønske dette.

Vi ser at denne måten å gjennomføre undersøkelsen på for noen vil gjøre gjennomføringen mye enklere. For hver deltaker er besvarelsen gjort unna på ca. 20 minutter, og resultatet sendes enkelt inn ved å trykke på en knapp. Anonymitet sikres også veldig bra gjennom den nye løsningen.

I løpet av våren vil det også foreligge en unik rapport som jeg som deltaker i undersøkelsen kan motta om jeg ønsker dette. Denne rapporten er en individuell rapport som bare jeg ser og som gir en oversikt over hvordan jeg gjennom min besvarelse har vurdert sunnheten på ulike områdene i menigheten vår.

Bestill menighetsundersøkelsen (Menighetsprofilen) her.

14. april 2015

0Svarene påMenighetsprofilen nå også på nett"

Les mer om

Artikler

For veiledere

k-vekst-forveiledere1
Host by ProWP.no | Powered by WordPress