Lederdag og nettverksamling på Sørlandet

Velkommen til samlinger på Sørlandet med Naturlig menighetsutvikling. Onsdag den 22. mars 2017 inviterer vi til  to samlinger for ledere og menigheter på Sørlandet. Begge samlingene finner sted i Vennesla frikirke. Du og dine medarbeidere er hjertelig velkommen! Samlingene vil ha ulikt innhold, slik at de som vil være med kan ha godt utbytte av å være med hele dagen.

Ved å benytte lenkene under kan de se mer om program og innhold i begge samlingene. Vi er glad for å ha med oss flere dyktige medarbeidere som vil være med å bidra til at dagen blir nyttig, lærerik og inspirerende. Vi ser frem til å møte deg denne dagen. Husk å melde deg på ved å sende e-post til post@namunorge.no.

Lederdag på Sørlandet 22. mars 2017

Nettverkssamling Sørlandet 22. mars 2017

 

Lederdag kl. 10-15

Til denne første samlingen på dagtid inviterer vi spesielt inn prester, pastorer og menighetsledere. Vi ønsker å være med å styrke og utruste deg som står i en utsatt lederposisjon og bidra til at du kan få nytt mot og ny inspirasjon i den tjenesten du står i.

 

I løpet av dagen vil vi se på ulike tema rundt lederskap og vil blant annet ta opp følgende emner:

– Å lede i tøffe tider (Lars Dahle – Førsteamanuensis i systematisk teologi ved NLA Mediehøyskolen Gimlekollen og daglig leder for Damaris Norge)

– Å lede frivillighet (Arvid Hunemo og Anett Andersen – To veiledergruppen i regionen)

– Å lede for å forløse (Kjetil Sigerseth – Nasjonal leder i Naturlig menighetsutvikling)

 

For mange vil det være nyttig å kunne møte andre som står i en liknende ledertjeneste. Nye relasjoner kan bygges, erfaringer kan deles og ny innsikt og forståelse kan bygges både for liv og tjeneste.

 

Inspirasjonssamling/nettverkssamling kl. 18-21

Mange menigheter står i utviklingsprosesser og ønsker å legge til rette for vitalisering av de fellesskapene en står i. Som menigheter ønsker vi å utvikle oss langs flere dimensjoner. Samtidig er menighet først og fremst noe som skal leves, der det er den treenige Gud som får være i sentrum å prege våre liv og fellesskap. Som fellesskap har vi som kjent fått i oppdrag å gjøre disipler. Men hvordan kan vi da leve menighetslivet slik at andre også kan få smaken på dette livet? Hva er godt og sunt med den menighetskulturen vi har hos oss? Hva begrenser veksten mest i vår sammenheng?

Vi ønsker å samle menigheter på Sørlandet som vil arbeide målrettet for sunnere fellesskap og som vil lære mer om prinsippene og redskapene i Naturlig menighetsutvikling. Da kan vi alle få ny innsikt, lære av hverandre og sammen løfte hverandre opp. Du og dine medarbeidere er hjertelig velkommen til å ta del. Sett av dagen!

På vegne av lokale samarbeidspartnere, NaMu Norge og NaMu-veilederne i regionen ønsker vi vel møtt til den ene eller begge samlingene.

Send påmelding i dag! Påmeldingsfrist er satt til 17. mars.

 

Hjertelig velkommen!

10. mars 2017

Les mer om

Artikler

For veiledere

k-vekst-forveiledere1
top
Host by ProWP.no | Powered by WordPress